NuBuiten - Digitale groeistrategie

NuBuiten is een toonaangevende speler in de tuinhout- & buitenverblijven branche. Gestart als traditionele houthandel in 1963 en doorgegroeid naar landelijke e-commerce specialist anno nu. 

De samenwerking met Voorwaarts startte persoonlijk: begin 2013 werd de handelsnaam samen 'op het bierviltje' in het leven geroepen. De ontwikkelingen daarna volgden elkaar snel op: NuBuiten zette zijn zinnen op een toppositie in de snel ontwikkelende online tuinmarkt.
 

Bevlogen ondernemers Pieter-Jan Bos en Gerard Streefkerk tilden de traditionele handel al snel naar een hoger niveau. In samenwerking met Voorwaarts werden de juiste online kanalen geoptimaliseerd voor verkoop. En niet zonder resultaat! Het stroomlijnen van logistiek, personele bezetting en showroom moest snel daarop volgen gezien de initiële (explosieve) groei.

Long story short: anno nu verloopt de samenwerking met Voorwaarts nog steeds persoonlijk, maar in de loop van de tijd (gelukkig) steeds professioneler. Gestart met SEO, SEA, SMM, doorgegroeid naar branding, CRO en personalisatie en de laatste jaren steeds meer betrokken bij organisatie-ontwikkeling en strategievorming voor de middellange termijn.

 

We zijn bijzonder trots om te mogen blijven bijdragen aan duurzaam resultaat voor NuBuiten!

Projectcijfers

2013

Al 7 jaar betrokken bij strategie- & organisatieontwikkeling.

#1

Online houthandel van Nederland.

>50

Anno nu: meer dan 50 medewerkers actief voor NuBuiten. 

Impressie

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1