Image by Erik Mclean
  • Black Facebook Icon

Mens

Potentieel ontketenen.

MENS

Menselijk potentieel

ontketenen

Ieder mens is uniek en kan op zijn of haar manier bijdragen aan het grotere geheel. Dat ook veel mensen (nog) niet tot volle wasdom zijn gekomen zien we ook duidelijk - zowel in de spiegel als om ons heen.

 

Bij Voorwaarts maken we werk van mensen, omdat we geloven in het geweldige potentieel dat ieder van ons met zich meedraagt. We vinden het een voorrecht om met mensen te mogen optrekken die méér willen halen uit zichzelf. Die willen bijdragen aan het welzijn van anderen, willen bouwen aan betere organisaties en willen investeren in een gezonde(re) samenleving. En die op hun beurt weer anderen inspireren en voorleven!

Voorwaarts helpt mensen om hun potentieel te ontketeten, zodat ze persoonlijk en gezond kunnen groeien.

  • Black Facebook Icon
test-1.png
 

WERKGEBIED MENS

Image by Lucas Clara

Overwinningen op jezelf.

Met een advies/consultancy-traject met Voorwaarts investeert u in duurzame resultaatverbetering. Startup, scale-up of corporate: we vliegen in met onze ervaring en expertise en voegen maximaal waarde toe waar we kunnen.

Leiderschap

Welke overwinning op uzelf staat gezonde groei in de weg? We helpen u reflecteren en reiken materialen, tools en denkwijzen aan die helpen om zelfleiderschap te omarmen - middenin een wereld die daar vaak wars van is. We geloven dat principieel en pro-actief handelen de sleutel is tot succes - u ook?

Image by Austin Distel

Overwinningen met je omgeving.

Interactie

Samen met anderen tot uw doel(en) komen en zo gedeelde overwinningen behalen. Van zelfstandigheid naar wederzijdse afhankelijkheid en van efficiëntie naar effectiviteit en duurzaam persoonlijk resultaat. Ontdek de wereld van synergie, win-win en empatisch luisteren als basis voor gezamenlijke effectiviteit.

Image by Ben White

Vind je weg en inspireer anderen.

Inspiratie

Van effectiviteit naar zingeving: breng uw identiteit en diepste overtuigingen meer en meer in lijn met uw dagelijkse keuzes. Durf steeds meer te kiezen. Probeer uit en schaaf bij. En inspireer vervolgens anderen vanuit een oprechte identiteit. Wat is uw meester- of levenswerk als u terugkijkt op uw leven?

 

DIENSTEN

Hoe kunnen we

helpen met persoonlijke ontwikkeling?

Coaching

1-op-1 coaching voor ondernemers en niet-ondernemers. We verkennen probleemgebieden en werken samen naar complete oplossingen die voor mens én organisatie meerwaarde opleveren.

Assessments

De juiste assessments - met de juiste begeleiding - kunnen een wereld van verschil maken in een mensenleven, dat hebben we al vaak meegemaakt. Informeer naar de brede mogelijkheden.

strategie.png

Co- & crisismanagement

Voorwaarts Academy©

Directe ondersteuning bij MT- of directieleden die vastlopen en belangrijke taken of portefeuilles in de lucht moeten houden. Co-management richt zich op persoonlijk crisimanagment.

Met de Voorwaarts Academy© richten we ons op een breed publiek van ondernemers, managers, lijnmedewerkers en stafpersoneel dat wil investeren in 'gezond groeien'. Dagprogramma's, workshops en inspirerende kennissessies zijn de basis van dit lesprogramma.

Image by Charles Postiaux
  • Black Facebook Icon

"Leiderschap begint met zelfreflectie."

Marco_edited.jpg

Marco Heijstek

werkgebied mens

 

CONTACT

Ook een persoonlijke

case voorleggen?

Ook toe aan een slimme en scherpe koers? Kent of bent u iemand die ook zijn of haar potentieel wil ontketenen? Ervaren hoe het is om écht samen te werken in een organisatie? 

Neem dan gerust eens contact op met Voorwaarts. We zijn benieuwd naar uw case en luisteren graag naar uw verhaal.

 

Of het nu  gaat om strategie, mens of organisatie. Of om een adviestraject, coaching, assessment, interim- of wervingsklus. Voor ons telt het resultaat - niet de opdracht.

 

Wij helpen u gezond groeien!

  • Black Facebook Icon
test-1.png
groei is een beweging #voorwaarts (3).pn

E-mail: gezondgroeien@voorwaarts.org

Telefoon: 0184-764064

Adviesbureau Voorwaarts

Breedeway 1a

3371CS Hardinxveld-Giessendam

 
  • Instagram

@voorwaartsorg

WhatsApp Image 2022-08-25 at 2.09_edited.jpg

Bestel ons nieuwe boek 'Groeipiramide'!

De afgelopen 2 jaar hebben we gewerkt aan onze nieuwste publicatie, 'Groeipiramide'.

Met de introductie van de Voorwaarts Groeipiramide© bundelen we 15 jaar ervaring en expertise in een eenvoudig framework, dat doorlopen kan worden met onze adviseurs.

Eenvoudig, maar zeker niet eenzijdig wat ons betreft. Bouwsteen voor bouwsteen - 'gewoon onder werktijd' - en altijd hands-on gericht op implementatie.

Ook kennismaken met onze unieke methodiek voor gezonde bedrijfsgroei? Bestel er gelijk eentje via onderstaand formulier (€ 59,00, gratis verzending)

Bedankt voor de inzending!