• Black Facebook Icon

Over ons

Karakter, team en missie.

HISTORIE & MISSIE

Passie voor strategie,

mens & organisatie

Marco Heijstek, Jan Brouwer, Teus Visser en Dick de Krijger zijn in diverse rollen ieder al zo'n 15 jaar actief in de branche. Sinds 2019 zijn de krachten gebundeld met de oprichting van Voorwaarts! 

 

De toenemende vraag van relaties naar meer integrale ondersteuning bij groeiplannen én de intrinsieke drive om verder te groeien in 'meesterschap' binnen ons vakgebied komen daarmee mooi bij elkaar. 

Onze droom voor u in twee woorden? Gezond Groeien. We helpen organisaties en ondernemers om - middenin de wervelwind van alledag! - koers te houden en resultaten te behalen die er echt toe doen.

  • Black Facebook Icon
2bebe0_ad6062457345443f8ae7d268784f41ea_
 
Image by Charles Postiaux
  • Black Facebook Icon

'Voorwaarts: mens en organisatie op koers.'

Dick de Krijger

werkgebied strategie

HOE WE WERKEN

voorwaarts 2.png

Over persoonlijke aandacht, meesterschap & beheersbaarheid

Bij Voorwaarts vinden we het belangrijk om dichtbij onze relaties te staan, zodat we zowel op de business- als de menskant maximaal kunnen meevoelen en inleven - en niet zoals de 'grote bureaus' alleen maar op afstand en met gedeelde aandacht kunnen opereren..


Qua expertise richt ons kernprincipe zich op meesterschap: we investeren doorlopend fors in opleiding en kennis, volgen altijd de laatste trends in ons vakgebied en delen die vervolgens zelf ook  via onze Voorwaarts Academy©.

Beheersbaarheid is ons ingebouwde kwaliteitsmechanisme. Om kwaliteit in de uitvoering én een gezonde werkwijze te garanderen ('walk the talk') zijn we continue scherp op doorloop, budget en resultaat van onze projecten.

 

TEAM

Dick de Krijger

Werkgebied strategie

Passie voor vernieuwing en bijdragen aan het grotere geheel. Enthousiast en flexibel in de omgang, strategisch en vasthoudend op de grote lijnen. Met Voorwaarts op missie om organisaties tot hun (be)doel(ing) te laten komen en ontzettend enthousiast over onze klanten én ons groeiende team van professionals.

Leest in z'n vrije tijd  (te?) veel boeken over business- en branding strategie en volgt op dit moment 2 opleidingen. Bezig met het schrijven van z'n eerste businessboek 'Gezond Groeien'. Getrouwd met z'n jeugdliefde Jonneke, en oertrotse vader van zoons Mink en Jouk. Voorzitter en oprichter van Deelcafé De Buurman, non-profit koffiehuisconcept met inmiddels 6 vestigingen. Houdt van stevige muziek, goede gesprekken en frisse buitenlucht.

Ontwikkelen en groeien met daadwerkelijk resultaat voor mensen en organisaties. Gedegen, integer, onafhankelijk en veelzijdig. Mijn motto: 'anders door mezelf te zijn': op een verrassende manier tot de kern doordringen. Voorwaarts is voor mij zichtbaar maken wat er tussen én in mensen gebeurd. ‘Voorwaarts, vertragen om te versnellen!’

 

Sport in z’n vrije tijd geregeld en verslind boeken over veranderkunde, leiderschap, psychologie en groepsdynamiek. Rondde onlangs de opleiding tot veranderkundige (SIOO) af. Getrouwd met Agnes en vader van 3 prachtige kinderen. Liefhebber van klassieke muziek, een fervent skiër en een echte doe-het-zelfver.

Marco Heijstek

Werkgebied mens

Jan Brouwer

Werkgebied organisatie

Loopt warm voor meebouwen aan een organisatie en deze zo efficiënt mogelijk inrichten. Met oog voor werknemer en ondernemer. Resultaatgericht, gestructureerd en een luisterend oor, zijn woorden die passen bij de manier waarop Jan werkt. Daarbij is verbinding en vertrouwen de sleutel tot succes.

 

Getrouwd met Fleur en vader van drie prachtige kinderen. Inz'n vrije tijd geregeld aan het hardlopen en wielrennen met als doel om ooit nog eens een marathon of triatlon te doen. In de carrière tot nog toe gebouwd aan een dynamische en groeiende organisatie. Deze kennis en ervaring zet Jan graag in om ook andere ondernemingen gezond te laten groeien.   

Organisatieadviseur

Teus Visser

Werkgebied organisatie

Balans is de basis voor je hele organisatie, van personeel tot processen. Dit is een onderwerp wat ik zelf dagelijks in de praktijk breng. Deze kennis en ervaring deelt Teus graag met bestuurders om zo hun organisatie beter in balans te krijgen.

 

Enthousiast mountainbiker die houdt van een uitdaging waarin techniek, kracht en uithoudingsvermogen samenkomen. Leest doelgericht en met passie een diversiteit aan boeken over strategie, organisatie en verandering. Volgt na zijn MBA strategie en organisatie regelmatig masterclasses. Met plezier werkzaam als algemeen directeur van een MKB bedrijf - in afwisseling met Voorwaarts adviseurschap. Een mooi gezin met een prachtige vrouw en drie kinderen geeft een mooie balans in dit geheel.

CONTACT

Ook een case

voorleggen?

Ook toe aan een slimme en scherpe koers? Kent of bent u iemand die ook zijn of haar potentieel wil ontketenen? Ervaren hoe het is om écht samen te werken in een organisatie? 

Neem dan gerust eens contact op met Voorwaarts. We zijn benieuwd naar uw case en luisteren graag naar uw verhaal.

 

Of het nu  gaat om strategie, mens of organisatie. Of om een adviestraject, coaching, assessment, interim- of wervingsklus. Voor ons telt het resultaat - niet de opdracht.

 

Wij helpen u gezond groeien!

  • Black Facebook Icon

E-mail: gezondgroeien@voorwaarts.org

Telefoon: 0184-764064

Adviesbureau Voorwaarts

Breedeway 1a

3371CS Hardinxveld-Giessendam

  • Instagram

@voorwaartsorg