Image by Courtney Corlew

Cases & referenties

Strategie, mens & organisatie.

NuBuiten: digitale groeistrategie

NuBuiten is een toonaangevende speler in de tuinhoutbranche. Gestart als traditionele houthandel in 1963 en doorgegroeid naar e-commerce ..

Lees meer

CASES

NuBuiten: digitale groeistrategie

NuBuiten is een toonaangevende speler in de tuinhoutbranche. Gestart als traditionele houthandel in 1963 en sinds 2013 doorgegroeid naar gerenomeerde e-commerce speler - in 7 jaar! Over ondernemersvisie, marketing en ...

Cultuurontwikkeling

Lees meer

Sinds 2009 actief, met Veenendaal als uitvalsbasis. Op dit moment met 14 collega's in 4 teams, met elk hun eigen specialisme. Om teams optimaal te laten presteren begeleidde Voorwaarts ....

VOOR WIE

We voelen ons het meest thuis in een uitdagende setting waarin we samen met u de ruimte hebben om volop waarde toe te voegen. Of dat nu op strategisch-, mens- of organisatorisch niveau is. Koers uitzetten, samenwerken aan resultaten die er toe doen en intensief partneren om er iets moois van te maken.

We werken o.a. graag met:

 • Commerciële ondernemingen

 • Ondernemers en zelfstandigen

 • MT's, managers & directies

 • Non-profits & social enterprises

 • Kerken

 • Verenigingen & stichtingen

 • Onderwijs, overheid & zorg

Bekijk hieronder eens een aantal geselecteerde cases uit het recente verleden van Voorwaarts!

 • Black Facebook Icon
 
 
Image by Tyler Lastovich

"Door het enthousiasme, de eerlijke vragen en soms kritische houding weet Voorwaarts je uit te dagen om met nieuwe energie jezelf en je organisatie - op een andere manier - in beweging te krijgen."

Voor AAD verzorgde Voorwaarts een herijking op identiteit en strategie. Vanuit de hernieuwde visie werd vervolgens een traject Team Alignment doorlopem, waarin gefocust werd op dialoog tussen directie en medwerkers. Met o.a. een nieuwe communicatie- en overlegstructuur als gevolg. 

AAD Netwerken: 'samen-werken'

Worldvision: optimalisatie Ad Grants

World Vision is al 70 jaar gespecialiseerd in het beschermen van de meest kwetsbare kinderen en mensen in nood. Voorwaarts optimaliseerde de Google Ad Grants campagnes en fungeerde als klankbord van de marketingmanager.

Image by frank mckenna

"Als stuurman aan de

zijde van de ondernemer"

En vele anderen, waaronder:

Image by Robert Bye

"Voorwaarts hielp ons met een identiteitscheck en ideeën voor vernieuwing van ons businessmodel. Hier samen mee bezig zijn alleen al leert je anders kijken en denken!"

CONTACT

Ook toe aan een slimme en scherpe koers? Kent of bent u iemand die ook zijn of haar potentieel wil ontketenen? Ervaren hoe het is om écht samen te werken in een organisatie? 

Neem dan gerust eens contact op met Voorwaarts. We zijn benieuwd naar uw case en luisteren graag naar uw verhaal.

 

Of het nu  gaat om strategie, mens of organisatie. Of om een adviestraject, coaching, assessment, interim- of wervingsklus. Voor ons telt het resultaat - niet de opdracht.

 

Wij helpen u gezond groeien!

 • Black Facebook Icon

E-mail: gezondgroeien@voorwaarts.org

Telefoon: 0184-764064

Adviesbureau Voorwaarts

Breedeway 1a

3371CS Hardinxveld-Giessendam

 • Instagram

Over ons

Cases & referenties

Contact

Adviesbureau Voorwaarts

Breedeway 1a

3371CS Hardinxveld-Giessendam

info@voorwaarts.org

0184-764064

 • Black Facebook Icon

© 2020 Voorwaarts