Image by Frank Eiffert
  • Black Facebook Icon

Strategie

Slim koers kiezen.

STRATEGIE

Onderscheidend vermogen in een veranderende wereld

De wereld verandert sneller dan ooit. Solide businessmodellen en merken met een wereldreputatie staan niet meer garant voor jarenlang succes. Bij de pakken neer zitten? Gelukkig niet!

Met Voorwaarts heeft u een partner die meer dan 15 jaar ervaring heeft opgebouwd in business strategie, brand strategie en innovatie. We hebben gewerkt met (o.a. eigen) start-ups, scale-ups en corporate organisaties. Doordat we continue blijven leren en investeren in expertise weten we als geen ander te adviseren in strategische trajecten en bij belangrijke keuzes. 

Maar ook: strategie = executie. We blijven tijdens strategische trajecten altijd sterk sturen op uitvoerend vermogen en het eenvoudigweg zetten van eerste stappen in de goede richting.

  • Black Facebook Icon
FIT.jpeg

WERKGEBIED STRATEGIE

Image by Carlos Muza

Competitief voordeel.

Met een advies/consultancy-traject met Voorwaarts investeert u in duurzame resultaatverbetering. Startup, scale-up of corporate: we vliegen in met onze ervaring en expertise en voegen maximaal waarde toe waar we kunnen.

Business
strategie

Hoe overleeft uw onderneming in een competitieve branche? Wat doen we met de nieuwste technologische ontwikkelingen? Welke keuzes zijn het beste voor uw organisatie - voor uw mensen - voor uzelf? ​Van gissen en onzekerheid naar stevig sturen: bepaal richting en zet koers naar die stip op de horizon!

Image by Erik Mclean

Onderscheid vanuit identiteit.

Merk-
strategie

Onderscheid vanuit identiteit. Het klinkt mooi - maar wat valt er nog veel te verbeteren in de wereld van branding. Bij Voorwaarts doen we ons uiterste best om ​binnen het merkdomein bij te dragen en identiteits- & marketingtrajecten te bieden die meerwaarde garanderen voor alle stakeholders.

Image by Alex Knight

De kracht van vernieuwing.

Innovatie

De kracht van vernieuwing die een geoliede innovatie-machine kan veroorzaken is bijna onbeperkt. Te hoog gegrepen voor uw organisatie? Bij Voorwaarts geloven we dat innoveren een strategisch proces is, met logische stappen en bekende voorwaarden! Durf voorop te lopen door gedurfd te innoveren!

 

DIENSTEN

Hoe kunnen we

helpen met strategie?

Adviestraject

Met een adviestraject van Voorwaarts investeert u in duurzame resultaatverbetering. Startup, scale-up of corporate: we vliegen in met onze ervaring en expertise en voegen maximaal waarde toe.

Businesscoaching

1-op-1 coaching voor start-up, scale-up & corporate ondernemers. Ook voor 'intrapeneurs' en interne innovators. Leer de wereld van strategie kennen en ontwikkel een marketingmind. 

Analyses

Onduidelijk welke kant het op moet met uw onderneming? Kansen te over, of juist op een dood spoor beland? De strategische analyses van Voorwaarts helpen om meer grip te krijgen op de juiste beslissingen.

strategie.png

Voorwaarts Academy©

Interim management

Meer dagelijkse sturing nodig dan 'alleen' een advies- of consultancy traject? Soms is het goed om een MT of directie tijdelijk intern te ondersteunen en aan te sluiten als interim lid. Als vervanging in crisistijden of juist als aanjager in tijden van groei.

Met de Voorwaarts Academy© richten we ons op een breed publiek van ondernemers, managers, lijnmedewerkers en stafpersoneel dat wil investeren in 'gezond groeien'. Dagprogramma's, workshops en inspirerende kennissessies zijn de basis van dit lesprogramma.

Image by Charles Postiaux
  • Black Facebook Icon

"Een visie zonder strategie blijft een droom"

Dick2.JPG

Dick de Krijger

Werkgebied strategie

 

CONTACT

Ook een case

voorleggen?

Ook toe aan een slimme en scherpe koers? Kent of bent u iemand die ook zijn of haar potentieel wil ontketenen? Ervaren hoe het is om écht samen te werken in een organisatie? 

Neem dan gerust eens contact op met Voorwaarts. We zijn benieuwd naar uw case en luisteren graag naar uw verhaal.

 

Of het nu  gaat om strategie, mens of organisatie. Of om een adviestraject, coaching, assessment, interim- of wervingsklus. Voor ons telt het resultaat - niet de opdracht.

 

Wij helpen u gezond groeien!

  • Black Facebook Icon
test-1.png
groei is een beweging #voorwaarts (3).pn

E-mail: gezondgroeien@voorwaarts.org

Telefoon: 0184-764064

Adviesbureau Voorwaarts

Breedeway 1a

3371CS Hardinxveld-Giessendam

 
  • Instagram

@voorwaartsorg

WhatsApp Image 2022-08-25 at 2.09_edited.jpg

Bestel ons nieuwe boek 'Groeipiramide'!

De afgelopen 2 jaar hebben we gewerkt aan onze nieuwste publicatie, 'Groeipiramide'.

Met de introductie van de Voorwaarts Groeipiramide© bundelen we 15 jaar ervaring en expertise in een eenvoudig framework, dat doorlopen kan worden met onze adviseurs.

Eenvoudig, maar zeker niet eenzijdig wat ons betreft. Bouwsteen voor bouwsteen - 'gewoon onder werktijd' - en altijd hands-on gericht op implementatie.

Ook kennismaken met onze unieke methodiek voor gezonde bedrijfsgroei? Bestel er gelijk eentje via onderstaand formulier (€ 59,00, gratis verzending)

Bedankt voor de inzending!