top of page

Innovatie - validatie = frustratie


Als ondernemer herken je één van de twee vast ..


A) Creativiteit in je organisatie is ver te zoeken. Je komt niet verder dan optimaliseren van bestaande processen, omdat de huidige business alle aandacht vraagt.


.. of ..


B) Juist ideeën genoeg in je organisatie, maar je wordt gek van al die losse ballonnetjes. Wat gaat er echt bijdragen aan de business op lange termijn?


Scenario B zien we het meest voorbijkomen. Ideeën genoeg, maar zonder vroegtijdig gevalideerd verdienmodel en zonder alignment met strategie en cultuur.


Het resultaat: een fuzzy portfolio met nauwelijks renderende sublabels en -businesses, gefrustreerde mensen en overbelaste ondernemers.


Binnen de bouwsteen 'innovatie' nemen we je mee in een proces, want .. creativiteit zonder kaders leidt zelden tot echte stappen voorwaarts.


Is innoveren moeilijk? Reken maar!


Zijn er vaardigheden te leren en tools beschikbaar voor verbetering in de praktijk? YES!


Innoveren - en vroegtijdig valideren van creatieve ideeën - kun je leren!


Download ter inspiratie vast gratis het Voorwaarts Innovatieframework, en bespreek met je directie of MT hoe jullie innovatie beter kunnen organiseren.
 

Voorwaarts Innovatieframework
.pdf
Download PDF • 79KB

Klaar voor een innovatietraject in jouw eigen organisatie? Neem gerust contact op met Dick (dick@voorwaarts.org / 0184-764064), verantwoordelijk voor werkgebied strategie.


 
41 weergaven

Comentários


bottom of page