top of page

Nieuw boek: Gezond Groeien

Voor je ligt de introductie op het Voorwaarts gedachtegoed rondom ´gezond groeien´. Deze gids is bedoeld om kennis te maken met ons werkveld, de belangrijkste begrippen en onze visie op gezonde groei.

We hopen je met deze introductie te enthousiasmeren over de mogelijkheden die er ook voor jouw onderneming zijn. Middenin de wervelwind van alledag resultaten behalen die er toe doen - op een manier waar je als ondernemer principieel achter kan staan. Het kan!


"Met de introductie van de Voorwaarts groeipiramide© bundelen we 15 jaar ervaring en expertise in een eenvoudig framework, dat doorlopen kan worden met onze adviseurs. "

Met de introductie van de Voorwaarts groeipiramide© bundelen we 15 jaar ervaring en expertise in een eenvoudig framework, dat doorlopen kan worden met onze adviseurs. Bouwsteen voor bouwsteen - 'gewoon onder werktijd' - en altijd hands-on gericht op implementatie.We wensen je veel blader- en leesplezier en hopen je natuurlijk binnenkort ook #voorwaarts te mogen helpen met een groeitraject! Een exemplaar bestellen? Neem gerust even contact op.


- Maart 2021


Marco, Jan, Teus, Dick

89 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


bottom of page